Συμβόλαια συντήρησης υποστήριξης 2014

Στη Civiltech νιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση γιατί σε πείσμα των δύσκολων καιρών, δημιουργούμε, αναπτύσσουμε και καινοτομούμε. Μέσα στο 2013 ολοκληρώσαμε την ανάπτυξη της οικογένειας εφαρμογών Building, που αποτελεί τη μοναδική ολοκληρωμένη λύση για όλες τις νέες υπηρεσίες μηχανικού. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς και το 2014, ακολουθώντας τις νομοθετικές και τεχνολογικές εξελίξεις.

Η Civiltech αναμόρφωσε τις εφαρμογές της οικογένειας Building 2014 προκειμένου να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες του μηχανικού:

  • Η εφαρμογή Building Άδεια Δόμησης 2014 αναλαμβάνει τον υπολογισμό αμοιβών μηχανικών και φορολογικών, τη σύνταξη των εντύπων της οικοδομικής άδειας (συμπεριλαμβανομένου του εντύπου Έγκριση Δόμησης - Άδεια Δόμησης), την ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων ΦΕΜ στο TaxisNet και τη διαχείριση κάθε τύπου ιδιωτικού συμφωνητικού για τις νέες υπηρεσίες μηχανικού.
  • Η εφαρμογή Building Εργασίες Μικρής Κλίμακας 2014 αναλαμβάνει τη σύνταξη όλων των εντύπων που προβλέπονται για την έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας, αλλά και την έγγραφη ενημέρωση εργασιών του άρθρου 4 παρ.3 του Ν.4067/12.
  • Η εφαρμογή Building Αυθαίρετη Δόμηση 2014 αναλαμβάνει τις διαδικασίες που προβλέπονται από το Ν.4178/13 για την ρύθμιση των αυθαίρετων κατασκευών και την έκδοση πιστοποιητικού νομιμότητας για τις μεταβιβάσεις, ενώ η εφαρμογή Διάγραμμα Κάλυψης Ν.4178 αναλαμβάνει τη σύνταξη του διαγράμματος κάλυψης, κατόψεων και τομών.
  • Η εφαρμογή Building Διάγραμμα Δόμησης 2014 αναλαμβάνει τη σύνταξη του διαγράμματος δόμησης σύμφωνα με το Ν.Ο.Κ., εφαρμόζοντας τις νέες προδιαγραφές του ΥΠ.Ε.Κ.Α., σε συνεργασία με την εφαρμογή Building Τοπογραφικό Διάγραμμα 2014 που συντάσσει το πλήρες τοπογραφικό διάγραμμα.
  • Οι εφαρμογές Energy Building/Certificate CAD 2014, αναλαμβάνουν αντίστοιχα την εκπόνηση μελετών ενεργειακής απόδοσης και ενεργειακών επιθεωρήσεων.

Οι εφαρμογές της οικογένειας Building 2014 καλύπτουν απολύτως τις νέες απαιτήσεις και διαθέτουν μοναδικά εργαλεία για την οργανωμένη διαχείριση των έργων σας, όπως κεντρική αποθήκευση των στοιχείων του φακέλου του έργου, πλήρη τήρηση του ιστορικού των εγκρίσεων, ηλεκτρονική διαχείριση εγγράφων, φωτογραφιών και σχεδίων, διασύνδεση με όλα τα γνωστά αρχιτεκτονικά προγράμματα κ.ά. Τα σύγχρονα αυτά εργαλεία διευκολύνουν την ψηφιακή επεξεργασία εντύπων και σχεδίων, τις ηλεκτρονικές υποβολές και την ψηφιακή διαχείριση των έργων σας.

Παράλληλα, έχουμε εκσυγχρονίσει τις υπηρεσίες μας και έχουμε προσαρμόσει τις μεθόδους υποστήριξης στις σύγχρονες ανάγκες. Τα εβδομαδιαία σεμινάρια μέσω διαδικτύου (webinars), οι ζωντανές παρουσιάσεις, η απομακρυσμένη τεχνική βοήθεια, η ανάρτηση της κείμενης νομοθεσίας στην κλειστή ομάδα Δόμηση στο Facebook, η γόνιμη συνεργασία με τον ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ, είναι μερικές μόνο από τις καινοτόμες υπηρεσίες που παρέχονται από τα εξειδικευμένα στελέχη της Civiltech.

Διαβάστε στα επόμενα εδάφια αναλυτική παρουσίαση των θεμάτων που σχετίζονται με τα συμβόλαια συντήρησης υποστήριξης του έτους 2014.

Απαντήσεις