Οριστική απόσυρση του Civil

Λόγω αξεπέραστων τεχνικών προβλημάτων το Civil δε λειτουργεί με ικανοποιητικό τρόπο σε σύγχρονα λειτουργικά συστήματα (Windows 7, 8, 10), δεν είναι συμβατό με τους σύγχρονους drivers hasp usb ή με ηλεκτρονική άδεια χρήσης και δε διαθέτει ψηφιακό πιστοποιητικό (digital certificate) από την Symantec/Verisign για προστασία από κάθε κακόβουλη επέμβαση.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι η Civiltech δεν μπορεί πλέον να σας υποστηρίξει ούτε στις πιο βασικές λειτουργίες, όπως η εγκατάσταση σε νέο υπολογιστή, η διακοπή λειτουργίας της δισκέτας κλειδιού ή του hasp usb, η επίθεση από ιούς, η αποτυχία επίλυσης με τον parser του Τ.Ε.Ε., η αδυναμία αποθήκευσης ή εκτύπωσης κ.ά.

Οικογένεια εφαρμογών Building

Για τους παραπάνω λόγους, η Civiltech πήρε την απόφαση να ενσωματώσει όλες τις εφαρμογές της στην πλατφόρμα εργασίας του Building. Ο κυριότερος λόγος αυτής της απόφασης ήταν η προστασία των μελετών σας σε βάθος χρόνου, μέσα από την εργασία σε μία σύγχρονη πλατφόρμα λογισμικού.

Τα δεδομένα των παλιών μελετών του Civil εισάγονται στο Αμοιβές Building, ώστε να μπορείτε να επεξεργαστείτε εκ νέου τις παλιές σας μελέτες για να υπολογίσετε πχ. αμοιβές επίβλεψης. Με αυτό το τρόπο διατηρείτε τα δεδομένα των παλιών μελετών σας και συγχρόνως απολαμβάνετε την εγκυρότητα και την πληρότητα που προσφέρουν οι νέες εφαρμογές.

Παράλληλα, τα οφέλη από την εργασία σας στο σύγχρονο περιβάλλον εργασίας του Building είναι πολλαπλά, όπως εύκολη μεταφορά στοιχείων μεταξύ των εφαρμογών, παραγωγή έγκυρων αποτελεσμάτων, ηλεκτρονική επεξεργασία των εντύπων κ.ά.

Πρόγραμμα Ανταλλαγή

Οι κάτοχοι παλιότερων εκδόσεων του Civil μπορούν να αποκτήσουν όποιο πακέτο Building επιθυμούν σε πολύ ελκυστικές τιμές μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.