Post

Happy Black Friday

Το ερχόμενο τετραήμερο είναι η ιδανικότερη περίοδος για να αποκτήσετε τις εφαρμογές Building, με δωρεάν τα αντίστοιχα συμβόλαια συντήρησης ως τις 31/12/2017!  

Γιατί με συμφέρει να αγοράσω σήμερα;

Όσο καλή και εάν είναι η τιμή, θα πρέπει να συντρέχουν και άλλοι σοβαροί λόγοι για να αναβαθμίσετε ΣΗΜΕΡΑ τις εφαρμογές σας:

  • Η σύνταξη των νέων τεχνικών οδηγιών έχει ήδη δρομολογηθεί από το ΤΕΕ και αναμένεται νέα έκδοση με σημαντικές αλλαγές τους πρώτους μήνες του 2017. Αγοράζοντας ΣΗΜΕΡΑ την έκδοση Energy Building/Certificate θα πάρετε δωρεάν την έκδοση 2017, αμέσως μόλις αυτή γίνει διαθέσιμη.
  • Ο νέος νόμος για την αυθαίρετη δόμηση θα εφαρμοστεί από 9/2/2017. Αγοράζοντας ΣΗΜΕΡΑ την εφαρμογή Αυθαίρετη Δόμηση, μπορείτε να κάνετε υπαγωγές και οριστικοποιήσεις περιπτώσεων που συμφέρουν να υπαχθούν ή να ολοκληρωθούν με τον 4178/13 και συγχρόνως να έχετε ισόποση έκπτωση από το νέο πρόγραμμα αυθαιρέτων, που θα κυκλοφορήσει ευθύς μόλις  ψηφιστεί ο νέος νόμος.
  • Ο ίδιος νόμος προβλέπει νέες διαδικασίες και έντυπα έγκρισης δόμησης για την έκδοση οικοδομικών αδειών. Αγοράζοντας ΣΗΜΕΡΑ τις Αμοιβές Building, έχετε την πλέον αυθεντική πρόταση για τις αμοιβές μηχανικών και τα έντυπα δόμησης και συγχρόνως καλύπτεστε για όλες τις αλλαγές του 2017!

Επιπλέον, η Civiltech προσφέρει τις πιο σύγχρονες μεθόδους υποστήριξης με webinars, live support & live post. Γίνετε τώρα μέλος της μεγαλύτερης οικογένειας μηχανικών στην Ελλάδα. 

Μεταβείτε εδώ για κάνετε πολύ συμφέρουσες, νέες αγορές. Εάν έχετε ήδη εφαρμογές της Civiltech, μεταβείτε εδώ για να τις αναβαθμίσετε.



Αφήστε το μήνυμά σας.

Διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν εφόσον το περιεχόμενο τους συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης. Μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία και greeklish.