Τίποτα δεν μας πτοεί, παραμένουμε δραστήριοι και παραγωγικοί!

Η Civiltech, η ACE-Hellas και η Alconsoft ενώνουμε τις δυνάμεις μας, θέλοντας να βοηθήσουμε τους συναδέλφους μηχανικούς της Θεσσαλίας σε αυτή τη δύσκολη εποχή.

Έτσι, αποφασίσαμε να διαθέσουμε εντελώς δωρεάν για 60 ημέρες, τις πλήρεις εκδόσεις των κορυφαίων λογισμικών Αμοιβές Building, SCADA SE Concrete και ExtrAXION 2d, δίνοντάς σας την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε καινοτόμες εφαρμογές που θα σας επιτρέψουν να κάνετε,τις μελέτες σας αξιόπιστα και να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας.

Επιπλέον, θα σας παρέχουμε δωρεάν webinars και τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένους μηχανικούς, ώστε να αξιοποιήσετε τις εφαρμογές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μετά τη λήξη των 60 ημερών, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε τις εφαρμογές που σας ενδιαφέρουν σε ειδική, προνομιακή τιμή. 

Οι όροι και προϋποθέσεις περιγράφονται αναλυτικά στην παράγραφο που ακολουθεί. 

Λογισμικό και υπηρεσίες

SCADA SE Concrete

Ανάλυση Κατασκευών απο Οπλισμένο Σκυρόδεμα με τη δημοφιλή εφαρμογή της ACE - Hellas. Περιλαμβάνει το πρόσθετο (add-on) του Σχεδιασμού Κατασκευών από Ο/Σ με βάση τους ΕΑΚ 2000-ΕΚΩΣ 2000, τους Ευρωκώδικες (ΕΝ1992-1-1, ΕΝ1998-1) και τους Παλαιούς Κανονισμούς (Β.Δ. '59 & Τροποποιήσεις '84, Κανονισμός Σκυροδέματος '54).

Αμοιβές Building

Η κορυφαία εφαρμογή υπολογισμού αμοιβών και φορολογικών αδείας της Civiltech που χρησιμοποιείται από χιλιάδες μηχανικούς και με την οποία ελέγχονται τα μεγαλύτερα έργα που γίνονται στην Ελλάδα. Η τρέχουσα έκδοση έχει προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του e-ΕΦΚΑ.

ExtrAXION 2d

Πρόγραμμα μετρήσεων από σχέδια της Alconsoft που επιταχύνει τη διαδικασία προμέτρησης και κοστολόγησης για νέες κατασκευές ή ανακαινίσεις μέσω εναλλακτικών μεθόδων μέτρησης. Επιτρέπει την ταχεία και ακριβή μέτρηση τεμαχίων, μήκους, επιφανειών και όγκων από αρχεία εικόνας (BMP, JPG κλπ.), διανυσματικά αρχεία (DWG, DXF κ.λπ.) και αρχεία PDF.

Όροι και προϋποθέσεις

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

v

Επιλογή προγραμμάτων

Captcha image
Show another codeΝέα επιλογή χαρακτήρων

Υποβολή